Latente Vermogens in de Mens – 1. Rituelen en Genezing – 15 de febrero de 2020

Het Internationaal Theosofisch Centrum en de Theosofische Vereniging in Nederland gaan in de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 evenementen organiseren rond het thema Latente vermogens in de mens , en willen daarmee de aandacht vestigen op de derde van de drie bekende doreninche verenos doreninden van : Het onderzoeken van de onverklaarde wetten van de natuur en van de vermogens die in de latent aanwezig zijn . Ook het tijdschrift Theosofia zal hierover publiceren, om te beginnen conocido het Jaar septembernummer van DIT, wat geheel aan DIT Thema es gewijd.

Si juist nu aandacht hiervoor vragen heeft te maken conoció su feit dat er en de maatschappij, onder wetenschappers en spirituele zoekers zoveel belangstelling es voor het niet te negeren bestaan ​​van de verborgen (‘paranormale’) dimensie van het bestaan ​​e on bestaan, psyche en in de natuur. En snel tempo treedt er steeds meer aan het licht. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig exceptionele en transpersoonlijke ervaringen. Meestal kan men deze omschrijven als grensoverschrijdende ervaringen , dwz dat zij de normale grenzen van ruimte en tijd, waarin ons bewustzijn werkzaam is, overschrijden.

Het tweede evenement zal plaatsvinden op 15 februari en handelen over Rituelen en Genezing conoció a vier sprekers die expertos zijn op dit gebied: Dr. Gert Jan van der Steen , Jan Taal , Dr. Mona Irrmischer y Dr. Laurie Faro . En la carpeta Treft u uitgebreide informatie aan, niet alleen 15 februari maar ook over de komende evenementen en 2020.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *